пʼятниця, 12 серпня 2022 р.

ЗУСТРІЧ З ПИСЬМЕННИЦЕЮ ЛЮДМИЛОЮ ОХРІМЕНКО


28 липня в читальній залі центральної бібліотеки відбулась зустріч з письменницею, волонтеркою Людмилою Охріменко. Вже вісім років в Україні триває війна, наші письменники та поети відображають ці страшні події на сторінках своїх книг. Харківська письменниця Людмила Охріменко одна з них, вона - авторка роману «Оскар», який члени журі Міжнародного літературного конкурсу «Коронація слова – 2021» визнали найкращою книгою на воєнну тематику. Пані Людмила познайомила присутніх зі своїми книгами: «Оскар», «Волонтерські історії», «Пригоди мухи в окропі на окупованій території» та розповіла, що спонукало для їх написання і про саму роботу над виданнями.

Людмила Охріменко називає себе звичайно людиною, яка робила щось для фронту, бо армія потребує нашої допомоги. Присутні на зустрічі почули, як і звідки доставлялись так необхідні вантажі на передову, і чого це коштувало, інколи волонтери платили за це своїм життям… На завершення зустрічі письменниця подарувала свою книгу «Волонтерські історії» центральній бібліотеці та передала пораненим воїнам , які проходять лікування та реабілітацію у Трускавці, свої книги.

Ш        ановні трускавчани, ви матимете нагоду прочитати книги Людмили Охріменко «Оскар» та інші , які знайдуть своє місце у фондах центральної бібліотеки.

Підготувала провідний методист МЦБС І.Вахнич






 

Немає коментарів:

Дописати коментар