субота, 16 квітня 2022 р.

ЗУСТРІЧ З КИЇВСЬКОЮ ДИЗАЙНЕРКОЮ

     Сьогодні, 7квітня, в URBAN бібліотеці м.Трускавця був аншлаг.

    На зустріч з київською дизайнеркою, Єлизаветою Резенко прийшло більше 50-ти осіб. І не дарма
😊
Дизайнерка щедро і відверто ділилася особливостями і таємницями професії, про які мало хто говорить, та не прочитати у підручниках. Щиро і чесно відповідала на питання. Адже, романтики в цій професії, як би не здавалось на перший погляд, надзвичайно мало, і дуже багато роботи не лише із матеріалами і предметами інтер'єру, але в першу чергу із людьми: замовники, підрядники, команда, партнери. І без навиків супер стресостійкості тут не обійтися, адже надзвичайно багато ризиків.
    Уже, нажаль, багато міст, містечок і сіл України зазнали великих руйнувань від цієї війни. Сподіваємось, що війна скоро завершиться і потрібно все це відбудовувати та відновлювати.
Тому Єлизавета запропонувала провести безкоштовний курс майстер класів, для всіх бажаючих, щоб викласти основні ази, як зробити комфортний ремонт у помешканні, щоб потім не приходилось це все переробляти. Адже, чим більше людей буде мати розуміння, як грамотно робити ремонти, тим швидше ми відбудуємо країну. А ці безкоштовні курси дизайну в URBAN бібліотеці, це волонтерський вклад Єлизавети Резенко у спільну перемогу, адже вселяє оптимізм і надію на щасливе життя, особливо для внутрішньо переміщених осіб, яким потрібно все починати з початку.


Немає коментарів:

Дописати коментар