четвер, 24 жовтня 2019 р.

ВІТЕР МАНДРІВ


В небесній круговерті дзвенять – сміються зорі,
Поглянемо угору – забудемо про все!
Як добре, що ми разом – у радості і горі,
А завтра свіжий вітер нас далі понесе!

Мандри мальовничими місцями рідного краю, близького чи далекого зарубіжжя – це завжди пригода і нові незабутні враження, вони назавжди залишаться в пам’яті. До Всесвітнього Дня туризму 24 вересня в центральній міській бібліотеці відбулася історико – культурна подорож
«Вітер мандрів». Присутніх було запрошено у цікаву захоплюючу подорож по туристських станціях, яку допомогли організувати наші місцеві мандрівники п. Ігор Ліщинський і п. Микола Іваник. Розповіли про свої маршрути, спілкування з природою, цікаві історії, продемонстрували фотознімки сюжетів, які вражали своєю насиченістю.
Австрія, Лісабон, Страсбург, Марсель, Ніцца, Барселона, Мадрид - перлина Середземномор’я. Колоритні місця, старовинні замки, шикарні готелі, екзотичні сади, музеї, розкішна архітектура. Мандрівка про культуру і природу різних країн дала заряд енергії і позитиву.
Тож не марнуйте свої роки, насолоджуйтесь і подорожуйте. Нехай туристські стежки, наполегливість, здоровий спосіб життя посприяють новим зустрічам мандрівників !!!
Підготувала провідний бібліотекар О. Касперська.


Немає коментарів:

Дописати коментар