середа, 19 вересня 2018 р.

ПРИРОДА В ПОЕЗІЇ


Інколи в нашому житті настають часи, коли ми шукаємо творчого натхнення, душевного спокою, прагнемо відновити сили або просто відпочити. У такі моменти ми шукаємо побачення з її величністю Природою, бо саме вона може допомогти й розрадити. Вона завжди зачаровує, наповнює любов’ю, енергією, вселяє віру й надію, облагороджує…
До даної тематики в читальній залі Трускавецької міської бібліотеки 12 вересня пройшов відеоперегляд «Природа в поезії». Присутні на заході дізналися про багатьох митців слова, музики, пензля, яких надихала природа на створення геніальних поезій, симфоній, картин! В усі часи людство знаходило в ній розраду й наснагу, захоплювалося нею, оспівувало її. Під час відеоперегляду зачитувалась поезія українських майстрів слова: Л. Українки, П. Тичини, О. Олеся, Б.-І. Антонича, М. Вінграновського та багато-багато інших талановитих поетів, які возвеличили красу природи у своїх чудових віршах.
Людина завжди повинна відчувати свою нерозривну єдність з природою. Тож нехай природа завжди надихає нас на звершення, дарує спокій і живить життєві сили.
Любімо природу!

Підготувала провідний бібліотекар читальної зали Ореста Касперська





Немає коментарів:

Дописати коментар