четвер, 26 травня 2016 р.

ФЕСТИВАЛЬ ДИТЯЧОГО ЧИТАННЯ “КНИГОМАНІЯ”

З 12 по 15 травня у місті Львові проходив Фестиваль дитячого читання  Книгоманія. Явище, на мою думку, небуденне і яскраве, справжнє свято для всіх любителів книги, але, передовсім, для юного читача. Протягом  4-х днів з 9 години до 18 з дітьми проводили ігри, конкурси, квести, майстер-класи, інтерактивні уроки, зустрічі з відомими письменниками, а поза тим – вирував ярмарок дитячої книги.
Цього року,  на один день Фестивалю,  були запрошені переможці ІІ-го етапу конкурсу Найкращий читач Львівщини – 2016 який попередньо проходив у бібліотеках для дітей області. А на всі чотири дні були запрошені переможці ІІІ-го етапу зі всієї України.
На Форум приїхали діти з 20-ти областей України. Від Львівщини делеговані переможці Ганна-Марія Хай, учениця 6-го класу СЗШ №1 нашого міста та 7-ми класник Назарій Тимків з міста  Глиняни Золочівського району.
Я отримала нагоду познайомитись ближче з дитячим форумом, завдяки наданій можливості супроводжувати дітей. Приємних і незабутніх вражень отримали  багато. Найбільше вразило те, що всі учасники були обдаровані грамотами та книжками, а переможці – подвійно.
Приємно подивувала відкритість і безвідмовність волонтерів, уважність і турботливість працівників бібліотечної мережі (передовсім завідувача Трускавецькою міською бібліотекою для дітей Зіновії Мазур та  завідуючої науково-методичним відділом Львівської обласної бібліотеки для дітей Любові Сташко), злагодженість організації, фаховість проведення усіх заходів.   
За всі дні роботи Дитячого форуму – 2016 діти отримали стільки вражень, корисних порад і позитивних емоцій.
Ще раз вітаю читачів з перемогою і бажаю надалі багато читати.
Читайте – і нагорода вас знайде!.

Галина Маркович супроводжувач дітей на Форумі.

Немає коментарів:

Дописати коментар