пʼятниця, 23 жовтня 2015 р.

ГЕРОЯМ СЛАВА!


         Вже традиційно у другій половині жовтня в міській бібліотеці для дітей проходить свято української книжки.
         Щоб допомогти читачам-дітям 4 – Б класу СЗШ №2-гімназії (класовод Світлана Кравець)  усвідомити себе громадянином-патріотом, ми провели презентацію книги  “Слава Героям!”. Це розповіді для дітей про героїв фронту і тилу.  Так як боротьба за незалежність України продовжується. На Донеччині і Луганщині, на превеликий жаль, гинуть наші патріоти-добровольці та воїни української  армії.
         Ця книга – скромний внесок у вшанування героїв, які захищають нашу Батьківщину. І це – найменше з того, на що заслуговують наші герої.
         Бібліотекар Віра Лучковська ознайомила присутніх з цією книжкою, зачитала оповідання. Затамувавши подих, зі сльозами на очах, діти слухали розповідь бібліотекаря.
         Всі радо вітали на нашому святі учасників АТО Романа Герасимяка, Романа  Бортового  та Миколу Копко, які з болем розповіли про мужність та бойовий дух  своїх побратимів.
         Леся Цісінська заспівала ряд пісень,присвячені сьогоденню,  на слова трускавецької поетеси Стефанії Шумило,   які поклала на свою музику.
         Душевно та мелодійно  з вуст дітей прозвучали  Мамина молитва та пісні про Україну для наших воїнів.
         Дякуємо за подвиг і вірність України нашим  учасникам АТО. Схиляємо голови низько перед пам’яттю і подвигом славних синів України – воїнів УПА, героїв Небесної сотні і героїв АТО.




                   Завідувач бібліотекою для дітей Зіновія Мазур

Немає коментарів:

Дописати коментар