четвер, 20 липня 2023 р.

СЕМІНАР БІБЛІОТЕЧНИХ ПРАЦІВНИКІВ


В Орові пройшов семінар бібліотечних працівників.

7 липня в селі Орів Трускавецької територіальної громади пройшов семінар на тему «Креативність і творча фантазія, діалог і ораторське мистецтво як необхідний принцип роботи сучасного бібліотекаря». Про це на щотижневій апаратній нараді в Трускавецькій міській раді повідомила начальниця відділу культури ТМР Тетяна Татомир. Участь в заході взяли як бібліотекарі Трускавецької громади, так і гості зі Львова, зокрема завідувачка відділу науково-методичної роботи КЗ ЛОР «Львівська обласна бібліотека для дітей» Любов Сташко та завідувачка інноваційно-проєктного відділу КЗ ЛОР «Львівська обласна бібліотека для юнацтва ім. Романа Іваничука» Ірина Вовнюк.

Завідувачка відділу науково-методичної роботи КЗ ЛОР «Львівська обласна бібліотека для дітей» Любов Сташко, яка ознайомила присутніх зі своєю мультимедійною презентацією «Імідж сучасного бібліотекаря» та провела практичне заняття.

Завідувачка інноваційно-проєктного відділу КЗ ЛОР «Львівська обласна бібліотека для юнацтва ім. Романа Іваничука» Ірина Вовнюк провела тренінг для бібліотечних працівників «Від творчого бібліотекаря – до компетентного читача».

Бібліотекарка URBAN-бібліотеки м. Трускавця Івеліна Хома провела арт-терапію «Прояв емоцій через кольори. Малюнок на воді», а потім охочі спробували перенести свої кольорові емоції на воду та помалювали в унікальній турецькій техніці, створивши свій власний малюнок.

Доповідачі – провідний бібліотекар бібліотеки для дітей І.Бичкова, провідний бібліотекар роботи з юнацтвом ЦБ О. Пфайфер, провідний бібліотекар центральної бібліотеки О.Касперська, бібліотекар URBAN-бібліотеки І.Карп’як – розповідали про креативні заходи в бібліотеках.

Змістовно та цікаво пройшла екскурсія в місцевому краєзнавчому музеї, яку провела завідувачка музею Наталія Петрів-Бойко. Юні користувачі бібліотеки с.Орів-1 у віршованій формі ще раз нагадали присутнім про те, що ми живемо в мальовничому краю, багатому на природні ресурси,які треба зберігати та примножувати. Родзинкою семінару стала оглядова екскурсія на оглядову вежу «Залізна леді», бібліотекарі з висоти милувалися красою нашого краю.

Відділ культури висловлює щиру подяку за теплий прийом старості с.Орів Тетяні Сухроменді, завідувачці бібліотеки с.Орів Стефанії Гресько, завідувачкам Народних домів с. Орів Іванні Болюк та Мар'яні Марголич.






 

Немає коментарів:

Дописати коментар