четвер, 10 листопада 2022 р.

СУЧАСНІ ОРІЄНТИРИ ДІЯЛЬНОСТІ БІБЛІОТЕК В РОБОТІ З ЮНАЦТВОМ

 

Третього листопада в читальній залі центральної міської бібліотеки відбувся семінар-тренінг «Сучасні орієнтири діяльності бібліотек в роботі з юнацтвом», в якому взяли участь бібліотекарі МЦБС та бібліотеки сіл Орів, Уличне, Станиля.

На семінарі були розглянуті питання організації сучасного молодіжного простору в бібліотеках , який би сприяв всебічному розвитку особистості, інтелектуальному самовдосконаленню, патріотичному вихованню та гуманізації життя молодого покоління. Бібліотекарі пропонували свої варіанти, як осучаснити бібліотеку, як створити умови для коворкінгу, спільної роботи, як залучити молодь до волонтерської роботи , що на сьогодні є важливим.

Присутні взяли участь у тренінгових заняттях. які входили в програму семінару. Завідувач URBAN бцібліотеки В. Савка надала присутнім практичні поради з організації роботи з юнацтвом. Як зробити бібліотечне середовище більш комфортним для користувачів знайомила мультимедійна презентація «Як зробити бібліотеку сучасною», яку підготувала провідний методист І.Вахнич. Питання промоції читання висвітлила завідувач бібліотеки для дітей З. Мазур. Учасники семінару ознайомилися з інноваціями, які можна застосовувати щодо оформлення дизайну та наочності бібліотек .

Провідний методист Ірина Вахнич





 

Немає коментарів:

Дописати коментар