субота, 16 жовтня 2021 р.

ЕТИКЕТ СПРАВЖНЬОЇ ЛЕДІ


    Не кожна жінка є леді. Сучасна жінка вже не мусить одягати білі рукавички й капелюшок.Їй також не потрібен супровід чоловіка, щоб приходити на різні заходи та прийоми.
    Сьогодні леді – це жінка, товариські переваги якої та почуття впевненості в собі, випливають зі знань, які вона постійно здобуває: починаючи від навчання у вищому навчальному закладі й закінчуючи набуттям добрих манер. Справжня цінність леді у тому, щоб бути ввічливою з іншими, ставитися до них з тою самою повагою, з якою вона ставиться до себе, щиро визнавати успіхи інших та бути турботливою. Найбільший комплімент, який жінка може почути за життя, коли її визнають «леді».
    8 жовтня в міській центральній бібліотеці відбулася гра-квест «Етикет справжньої леді». Провідний бібліотекар обслуговування юнацтва О. Пфайфер розповіла дівчаткам основні правила етикету. Присутні юні леді зачитували правила: як поводитись у товаристві, на побаченні, у крамниці, ресторані та багато інших. Також прозвучали афоризми присвячені етикету. Захід пройшов цікаво та змістовно.




Немає коментарів:

Дописати коментар