четвер, 14 листопада 2019 р.

ЛІТЕРАТУРНА ЗУСТРІЧ З ТЕТЯНОЮ ГРУНСЬКОЮ

У ХХІ столітті література все залишається одним із способів боротьби – не лише за власну свободу як митця, а й навіть за право писати рідною мовою та розвивати власну традиційну культуру.
9 жовтня в центральній міській бібліотеці відбулась літературна зустріч з відомою українською письменницею, прозаїком, художницею, лауреатом премії імені П. Куліша, членом національної спілки письменників України-Тетяною Грунською. Проза письменниці іронічна, лірична і чуттєва. В її виконанні твори чула не тільки Львівщина, але й Івано-Франківщина, Тернопільщина, Житомирщина, рідна Хмельниччина, а також Полтава і Херсон.
На початку зустрічі письменниця коротко розповіла про свої книги: «Кохання по-чоловічому» та нову книгу «Чому саме Харків?»
Пані Тетяна презентувала присутнім свій новий роман «Чому саме Харків?» Роман письменниці розгортає перед читачем не тільки приватне життя головної героїні Вероніки в подорожах і зустрічах, а життя й буття людей в українських містах і селах.
Після цього Тетяна Грунська розповіла про історію написання роману «Однокласники» з книги «Кохання по – чоловічому» і зачитала короткі цікаві уривки.
Наприкінці зустрічі гість нашого міста пан Микола з Хмельниччини подякував пані Тетяні за цікаву і змістовну зустріч, а трускавецький поет В’ячеслав Умнов подарував свою збірку творів.
Підготувала: Галина Грицило




Немає коментарів:

Дописати коментар