середа, 5 червня 2019 р.

ЛЮБІТЬ КНИГИ – У НИХ МУДРІСТЬ


Літо! Канікули! Найулюбленіша пора всіх дітей.
Літні канікули надають дітям безліч вільного часу для відпочинку і розвитку. Напередодні літніх канікул та Міжнародного дня захисту дітей, 30 травня, у приміщенні Трускавецького міського центру соціальних служб  завідувач бібліотекою Зіновія Мазур та провідний бібліотекар відділу обслуговування 1-4 класів Віра Лучковська бібліотеки для дітей спільно з директором Трускавецького міського центру соціальних служб для сім’і, дітей та молоді Оксаною Костишин  провели для дітей пільгових категорій вікторини Спіймай правило, Чи знаєш ти, Запитання з торбинки”. 

Діти бавлячись настільними іграми Мандри навколо світу, Мандрівка Україноювідвідали найтаємничіші місця нашої країни, стали учасниками славних баталій, пізнали багатьох відомих українців та побували у більше як 100 цікавих куточків України.
Всі залюбки малювали своїх улюблених казкових героїв.
Літо-літечко... Пора розваг, відпочинку, подорожей, пора сонця, води, свіжих ягід, фруктів і овочів. І батьки, і старші друзі дітей - вчителі і бібліотекарі намагаються, щоб дітки не тільки встигли оздоровитися за канікули, запастися вітамінами та енергією, а й максимально розширили свій світогляд, збагатили себе новими знаннями та враженнями. А в цьому, звісно, допоможе тільки книга.
Літнє читання – чудовий час для розширення кругозору дітей та їх творчої уяви.

Немає коментарів:

Дописати коментар