субота, 1 грудня 2018 р.

СВЯТКУВАННЯ ДНЯ ІНВАЛІДА




Всім відомо, що завдяки почуттю гумору набагато легше йти по життєвому шляху, протистояти неприємностям і вирішувати проблеми. З гумором жити набагато легше і приємніше. Життя людини неможливо уявити без гумору. Українці повинні цінувати свою здатність жартувати, веселитися, розважатися і робити це як можна частіше на славу себе самих і нашої держави в цілому. Як всі ми прекрасно знаємо, сьогодні ситуація в країні складна, але українці завжди мали гарне почуття гумору, вміли висміювати своїх ворогів і змушували їх виглядати дурними і безглуздими.
Саме це вдалося Івану Нечую-Левицькому в повісті «Кайдашева сім’я», яка вже друге сторіччя посідає почесне місце серед найпопулярніших творів української літератури.
29 листопада в центральній міській бібліотеці відзначався Міжнародний день людей з інвалідністю. Секретар Трускавецької міської ради Н. Пономаренко наголосила, що цей день - це в першу чергу справедлива шана суспільства до людей, які потребують захисту і  підтримки. Працівник Народного дому О. Соляник побажала їм здоров'я, терпеливості і успіху. Один із старійшин нашого міста Л. Петранівський не полінувався прийти і навіть подарував присутнім арію із оперети «Принцеса цирку». Бібліотекар читального залу О.Касперська запросила до перегляду стрічки «Кайдашева сім’я» і побажала, щоб і в вас і в нас все було гаразд і з посмішкою...
Член Асоціації інвалідів, почесний мешканець Трускавця - В.Умнов презентував присутнім кілька своїх нових віршів, які принесли усім тепло і надію. На завершення заходу Голова Асоціації інвалідів міста Н. Заблоцька ще раз нагадала, що вона завжди рада допомогти, поспівчувати і всі вони одна дружна міцна родина. А гаряче чаювання зігріло присутніх у цю холодну пору.

Підготувала провідний бібліотекар О. Касперська


Немає коментарів:

Дописати коментар