неділя, 22 квітня 2018 р.

ПРАВОВА ШКОЛА



В рамках договору про співпрацю Стрийського МЦ з надання БВПД з Трускавецькою міської централізованою бібліотечною системою на базі Трускавецької дитячої бібліотеки започатковано діяльність «Правової школи».
18 квітня 2018 року головний спеціаліст відділу «Трускавецьке бюро правової допомоги» Стрийського МЦ з надання БВПД Мар’яна Шуляк провела у «Правовій школі» гру-вікторину для дітей 5-7-их класів на тему: «Права людини починаються з прав дитини».
Завдання даного правопросвітницького заходу – активізувати правову просвіту та правове виховання дітей і підлітків, сприяти вихованню у них поваги до закону і права, до норм та правил співжиття людей у суспільстві, відповідальності за свої вчинки, формування розуміння важливості розбудови правової держави, правового суспільства.
Протягом зустрічі діти дізналися, що являє собою Конвенція ООН про права дитини та були проінформовані про свої права, визначені цим міжнародним документом, переглянули презентацію за темою заходу і відеоролик про права і обов’язки дитини.
Принагідно нагадуємо нашим юним читачам, що до Трускавецького бюро правової допомоги можна звернутися за адресою: м.Трускавець, вул. Данилишиних, 62. Графік роботи: понеділок-п’ятниця з 08:00 до 17:00 (крім святкових та вихідних днів, тел.: (03247)-5-05-30; моб.: 0971818351


Немає коментарів:

Дописати коментар