вівторок, 20 грудня 2016 р.

ЛІТЕРАТУРНА ЗУСТРІЧ З ВАСИЛЕМ БАЗІВИМ

15 грудня, в читальній залі центральної міської бібліотеки, відбулась літературна зустріч зі знаним в Україні та за її межами письменником, політиком, дипломатом, візіонером – Василем Базівим. Він є автором культо-
вого роману "Хрест" - першого в історії української літератури твору, виданого в англійському перекладі в США; автор інтелектуального трилера у двох томах "Кінець світу: до і після" (ці твори побачили світ у видавництві "Фоліо"); автор документального фільму "Кримінальна окупація" та роману "Армагєддон на Майдані" - про події в Україні у 2014 році.
Василь Базів презентував свої книги в яких відображено події, які сьогодні відбуваються в нашій державі, розповів про своє бачення процесів, що проходять у світі. Неабияке враження на присутніх справила його розповідь про АТО, куди їздив письменник. Запрошені на захід почули уривки з роману "Брати, або могила для "тушки", які зачитав сам автор. На завершення літературної зустрічі бажаючі мали змогу придбати книги Василя Базіва. Сатирико-політичний роман "Брати, або могила для "тушки", автор подарував центральній міській бібліотеці.




Провідний методист централізованої бібліотечної системи І.Вахнич



Немає коментарів:

Дописати коментар