неділя, 23 жовтня 2016 р.

Україно моя – ти колиска козацького роду

День захисника́ Украї́ни — свято, що відзначається в Україні 14 жовтня у день святої Покрови Пресвятої Богородиці водночас з Днем Українського козацтва.
14 жовтня 1942 року народилася Українська Повстанська Армія.
У цей урочистий день ми вшановуємо тих, хто причетний до високого звання захисника Вітчизни: від вкритих сивиною і увінчаних нагородами фронтовиків, до молоді, нашого сьогодення. Свято, яке увібрало в себе багаті та славні ратні традиції, уособлює мужність і героїзм оборонців та визволителів рідної землі на всіх етапах її історії.
У міській бібліотеці для дітей проведено  годину державності Україно моя – ти колиска козацького роду з учнями 7-Б класу  СЗШ №3 (класний керівник Світлана Мегес).  Всіх присутніх своєю розповіддю про наших трускавецьких героїв, воїнів УПА  зацікавила бібліотекар Леся Цісінська.
Вікторія Миколюк, Сабіна Грацонь, Анна Павлечко, Софія Тачівка розповіли вірші та виконали пісні під музичний супровід Лесі Цісінської.

Дякуємо за подвиг і вірність України нашим  учасникам АТО. Схиляємо голови низько перед пам’яттю і подвигом славних синів України – воїнів УПА, героїв Небесної сотні і героїв АТО.



Немає коментарів:

Дописати коментар